Splošni Pogoji

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.gume-profi.si so v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Kupec s svojim naročilom potrjuje, da je seznanjen z našimi prodajnimi pogoji. 

Lastnik spletne trgovine www.gume-profi.si je podjetje Avto Jurič d.o.o., Industrijska ulica 004, 2310 Slovenska Bistrica, Matična številka:1214675000, TRR SI56 0228 0005 0164 933 (odprt pri NLB d.d.), Okrožno sodišče v Mariboru št.reg.vložka 1/10284/00, smo davčni zavezanec, davčna številka :SI93563612. 

V spletni trgovini www.gume-profi.si kupujete brez rizika in poceni. Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki, slikami in opisom. 

Želen artikel dodate v nakupovalno košarico, kjer sledite postopkom potrjevanja in na koncu vpis vaših podatkov. 

Spletna trgovina www.gume-profi.si si pridržuje pravico do napak pri slikah pnevmatik in platišč (slike so simbolične), ter pri vnosu cen. 

Za vsa naročila vam pošljemo po e-pošti sporočilo z rokom dobave, oziroma ponudbo v kolikor ste izbrali plačilo po ponudbi. 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki, potrebni za naročanje v spletni trgovini bodo varovani v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. 

ARHIVI

Sklenjene pogodbe in računi med naročnikom in prodajalcem so arhivirani na sedežu podjetja Avto Jurič d.o.o., Industrijska ulica 004,2310 Slovenska Bistrica. Kupec lahko dobi kopijo računa s pisno zahtevo na zgoraj omenjeni naslov. 

GARANCIJA

Spletna trgovina izda za kupljene artikle najmanj enoletno garancijo, ki velja od dneva nakupa. Ta garancija se nanaša na vse okvare, za katere se lahko dokaže, da so jih povzročile pomanjkljivosti v materialu in izdelavi. Kupljeni artikli vsebujejo račun in garancijski list. 

REKLAMACIJA IN VRAČILO IZDELKOV

Kupcu pripada pravica, da odstopi od naročila oziroma nakupa, kar stori tako, da v 15 dneh od naročila-nakupa. V primeru, da je kupec blago že prejel, ter odstopi od nakupa, mora v 15 dneh po sporočilu o odstopu vrniti blago. Kupec je v tem primeru dolžan nositi stroške, ki nastanejo ob vrnitvi blaga. Blago mora biti nerabljeno (pnevmatike in platišča, ki so že bile montirane ali vijačene ne morete vrniti), nepoškodovano in zapakirano. Blaga ne pošiljajte na naš naslov z odkupnino, saj takšnih pošiljk ne bomo prevzeli. Zavrnjenemu blagu mora biti priložen račun. Ponudnik vrne celotno kupnino na TRR račun kupca v roku 15 dni. 

STAROST PNEVMATIK

V spletni trgovini ponujamo tedensko nove pošiljke pnevmatik od proizvajalcev in na ta način vedno sveže pnevmatike. Leto izdelave garantiramo, da niso starejše od 2 let, kar je razvidno iz odtisnjene DOT oznake na pnevmatiki. Letnica izdelave namreč zavisi od kraja proizvodnje, dimenzije pnevmatik in pa zalog proizvajalcev pnevmatik. V kolikor je pnevmatika starejša od 2 let se prodaja po nižji ceni in je to posebej označeno- STAREJŠI DOT. 

CENE ARTIKLOV

Veljavnost cen je na dan oddaje naročila. Vse cene artiklov in storitev vsebujejo DDV, ekološko takso za razgradnjo pnevmatik po EU standardih. Pri nakupu manj kot 4 pnevmatike ali 4 platišča se obračunajo manipulativni stroški (strošek dostave), ki so prikazani pod točko dostava in stroški dostave. Akcijske cene veljajo samo do odprodaje zalog. 

PLAČILO

  • Z gotovino po povzetju
  • Po predračunu z nakazilom na naš TRR
  • Na obroke s kartico Diners. Do 500 EUR na tri obroke, nad 500 EUR na 6 obrokov. Pri nakupu na obroke je možen prevzem blaga, le na sedežu podjetja, kjer se uredi tudi vse potrebno za nakup na obroke. Za nakup na obroke ne velja gotovinska cena. Cene so višje od 6 % do 9%, odvisno od števila obrokov.
  • Plačilo na sedežu podjetja in lasten prevzem.

DOSTAVA IN STROŠKI DOSTAVE

  • Naročilo 4 pnevmatik ali (in) 4 platišč BREZPLAČNO.
  • Naročilo 1, 2, 3 pnevmatik ali 1, 2, 3 platišč 4 EUR.
  • Dostavo vrši podjetje GLS. Prevozi se vršijo samo po Sloveniji.
  • Lahko pa blago prevzamete tudi na sedežu podjetja, Industrijska ulica 004, 2310 Slovenska Bistrica. S tem pa pridobite še poseben popust pri montaži in centriranju koles.

AVTO PLAŠČI

Na slikah, kjer so prikazane pnevmatike s platišči, so platišča prikazana simbolično in niso zajeta v ceno. 

PLATIŠČA

Slike s platišči so večinoma prikazana s petimi vijaki. Na voljo so tudi z štirimi vijaki, vendar v tem primeru pride do minimalne razlike v dizajnu srednjega dela platišča. Bodite pozorni pri naročanju platišč, saj platišča na katerega je bila zmontirana pnevmatika ne morete vrniti. 

NAROČILO

Blago na zalogi naročeno do 16.00 ure dostavljeno naslednji dan( v sezoni se dostava lahko zamakne do dva dni-obremenjeni prevozi). Blago po naročilu dostava 2-5 delovnih dni (velja za dimenzijo, ki so manj pogoste in jih zato ni na zalogi). Slednje se za naročilo šteje dan plačilo ponudbe in je potrebno poravnati plačilo po ponudbi. 

MOŽNOST MONTAŽE

Naročene pnevmatike lahko dvignete v naši delavnici, na sedežu našega podjetja, to je na Industrijski ulici 004, 2310 Slovenska Bistrica, kjer vam bomo pnevmatike in platišča montirali in centrirali po AKCIJSKIH cenah.